Prvomajska ronilačka ekskurzija 2015 - Grčka - Neo Marmaras - Porto Carras

Kategorija: Aktuelnosti Objavljeno petak, 27 mart 2015

Ronilački klub Poseidon Divers u saradnji sa ronilačkim centrom Poseidon Dive Academy organizuje tradicionalnu Prvomajsku ronilačku ekskurziju u Grčkoj, u mestu Neo Marmaras - Porto Carras, u periodu od 30-og Aprila do 6-og Maja.

prvomajska ronilacka ekskurzija2015

Program putovanja je sledeći:
Polazak za Grčku je 30-og Aprila u jutarnjim časovima (tačno vreme polaska biće naknadno dogovoreno)Povratak za Beograd je 6-og Maja u jutarnjim časovima (po dogovoru).


Smeštaj je organizovan u mestu Neos Marmaras u Korali House - http://www.halkidiki.com/korali/
Korali House je porodični hotel, koji je smešten u kosmpolitskom mestu Neos Marmaras – 50 metara od centra grada, na zapadnoj obali Sitonije. Objekat je udaljen cca. 700 m od plaže, 21 km od mesta Nikiti i 108 km od aerodroma Macedonia u Solunu i što je najbitnije nalazi se na samo 2 km od Porto Carras-a gde se i nalazi ronilački centar Poseidon Dive Academy. Ukupan broj smeštajnih jedinica je 14 (8 dvokrevetnih i 6 trokrevetnih studia). Svaki studio ima kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, TV, mini kuhinju, mini frižider, balkon ili terasu, kao i klima uređaj.Pogledajte na mapi lokaciju smeštaja : http://www.halkidiki.com/korali/korali-house-map.htm

Za vreme boravka imaćemo minimum 11 zarona, 5 dana po dva zarona dnevno na različitim ronilačkim lokacijama, kao i jedan noćni. Ukoliko bude postojalo interesovanje, postoji opcija da organizujemo i više noćnih zarona (dodatni zaroni bi se ekstra plaćali).Boce i tegovi su uračunati u cenu, kao i osvežavajuće piće tokom pauze između zarona.


Na ronjenja se ide sa 2 velika Zodiac-a, a u slučaju prijavljivanja većeg broja ronilaca na raspolaganju će nam biti i veći brod koji će nas prevoziti na lokacije na kojima ćemo roniti.Sve lokacije na kojima budemo ronili biće prilagođene kategorijama ronilaca.Skrećemo pažnju da će se roniti isključivo u skladu sa kategorijama, te da se neće tolerisati nikakvo odstupanje od standarda. Svi koji žele roniti dublje imaće mogućnost da do polaska na ekskurziju završe napredne kurseve, te da u okviru iste odrade neophodne zarone.

Aranžman obuhvata:
- Smeštaj u navedenom Hotelu – na bazi noćenja
- 11 ronjenja, 5 dana po dva zarona dnevno, jedan noćni zaron, boce i tegove, s tim da će nam centar izaći u susret pa ćemo dobiti i deo prateće ronilačke opreme ukoliko nekom nesto bude falilo.

Aranžman ne obuhvata:
- Troškove ishrane
- Troškove prevoz, prevoz je individualan (mogućnost međusobnog dogovora)
- Za sve one koji budu išli sopstvenim prevozom, napominjemo da je kroz Makedoniju obavezan zeleni karton kao i važeća međunarodna vozačka dozvola.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI JE 370 EURA

Prilikom prijave za putovanje, obavezno naglasite ukoliko vam je potrebno nešto od ronilačke opreme, kako bi blagovremeno mogli obezbediti istu.


Svi zainteresovani se mogu prijaviti do 25-og Aprila 2015. koji je poslednji dan za prijave.
Napominjemo da je broj mesta ograničen tako da su rane rezervacije preporučljive kako bi se obezbedilo sigurno mesto.
Prilikom prijave potrebno je dati deposit od 100 Eura, ostatak se plaća najkasnije do dana polaska.
Postoji i neronilačka opcija za članove porodice, s tim da je cena na upit.


Za sva dodatna pitanja, prijave i informacije javite se na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na telefon 063/223-632.

Vođa puta je Instruktor ronjenja Srđan Veljić.

Pogodaka: 5130